Productes oficials de l'Aquelarre de Cervera



Aquests seran els nous productes que es posaran a la venda els propers dies a les botigues oficials de la festa de l'Aquelarre: samarretes, barrets, mocadors...

Les botigues oficials estaran situades a la plaça Santa Anna i a l'espai de la Fira del Gran Boc.

Busqueu, compareu, i si trobeu alguna cosa millor, compreu-la!

Informació extreta de http://www.aquelarre.cat/notesdepremsa/imatges/merchandising2010.jpg

Comentaris

Oficial ha dit…
Quin radiador més mono de fons de fotografies!
Jo no ho entenc! vols dir que no es millor en comptes de tenir punts de venda oficials que els productes oficials es puguin vendre a tot arreu. És tan difícil?
Rimbau ha dit…
el problema és que al preu de venda s'ha d'afegir una comissió prou suculenta pel venedor
Lo Raccioné ha dit…
Sense voler ser dolent, aquest és el gran mal de Cervera, que costa molt fer content a tothom. Estar clar que tothom i vol guanyar però si no s'ajuda a la festa al final no en tindrem i ni un duro guanyarem. De solucions per que la festa sigui millor jo crec que n'hi ha el que falta és ganes de treballar per millorar-la, com que ja es va intentar i no va funcionar doncs no cal fer-ho de nou, típica frase d'aquí.
Com diu la dita, no es valora una cosa fins que ja no la tens, jo nomes faig un apunt, si la perdem cal tenir clar que no la recuperarem.
Anònim ha dit…
A vegades s'han de conèixer verdaderament les condicions dels assumptes eh! Cal tenir en compte que portem molt temps en què als comerciants de Cervera no se'ls hi deixen vendre productes oficials... i em sembla que tampoc seria tant desproporcionat que per la feina i despeses de tenir l'establiment obert etc... hi poguéssin guanyar almenys una petita aportació! - o és que tampoc tenen dret a això? No es tracta d'una "suculenta..." ni molt menys, però de moment només se'ls hi ofereix que hi tinguin pèrdues!, això sí, la gent que treballa per allà... sí que cobren!!! Reflecionem-hi. Em sembla que abans de tirar-los-hi llenya al foc en contra seu, tal i com es fa a vegades (tot i que segurament sense mala intenció), caldria conèixer-ho bé i no criticar-los sempre, que ells també són part de la ciutat, i també la intenten mantenir viva!
Rimbau ha dit…
amb lo de suculenta em referia que fos prou atraient pel comerciant per motivar-lo a vendre'n, en cap cas volia criticar al comerciant cerverí, que moltes vegades prouta feina té a aguantar davant del seu negoci