El grup local de La Xarxa consolida el teatre infantil i familiar a Cervera


Les línies d'actuació del grup local La Xarxa Cervera, format íntegrament per voluntaris, passen per oferir una programació estable de qualitat a partir de la qual les famílies creïn un hàbit, una implicació directa amb el teatre i el món cultural i alhora crear opinió als espectadors més petits. Que el teatre formi part de la nostra vida, originant d'aquesta manera, un feedback entre l'entitat i el públic, motivant-los i premiant la fidelitat.

Fa més de dues dècades que Cervera programa teatre per a infants (originàriament moviment Rialles) i any rere any ha aconseguit captar més públic. Actualment, les dades d'assistència a les representacions són de 450 espectadors de mitjana per espectacle programat. Sens dubte, un gran poder de convocatòria però, amb inquietud per fer créixer aquest nombre, per aquest motiu, i entre d'altres innovacions, va esdevenir el club xarx@mic.

El club xarx@mic

La temporada passada va engegar el club de socis de La Xarxa Cervera, anomenat xarx@mic. Es va iniciar amb un centenar d'inscrits i ara ja compta amb més de 500 nens i nenes que pertanyen al club. Un club que va néixer amb la idea de premiar la fidelitat.

Entrar a formar part del club xarx@mic és gratuït i ho poden fer tots els nens i nenes que assisteixen a La Xarxa almenys una vegada. Se'ls facilita un carnet personal i en cada representació se'ls segella una casella, de manera que qui aconsegueix tenir-les totes segellades s'endú un regal; la resta però no es queda amb les mans buides, sinó que tots els socis tenen un detall.

El lliurament dels regals es fa dues vegades cada temporada: una, després de Nadal (que correspondria a aquest proper diumenge), i la segona, a la festa final de temporada (que sol ser entre els mesos de març i abril).

El club ha permès aproximar els més petits amb l'organització i crear d'aquesta manera un vincle afectiu, fent que tots siguem una gran família en la qual també hi tenen un paper important els nostres mecenes.

Els patrocinadors

Sens dubte l'expressió "és difícil arribar a final de mes" es pot extrapolar a qualsevol àmbit, i l'entitat de La Xarxa no se'n lliura.

Sembla que els espectacles per a infants hagin de ser de poca qualitat i per preus reduïts, però la realitat no és aquesta. Hi ha un gran esforç dins el sector per engrandir el teatre familiar i s'està aconseguint amb grans esforços. Evidentment l'administració hi té un paper important, però en el cas particular de Cervera, i des de fa dues temporades i mitja i arrel d'haver d'assumir el lloguer del teatre, el grup necessita aportacions particulars per poder garantir l'estabilitat de la programació, de manara que s'ha recorregut als patrocinis. L'any passat va comptar amb Mobel Línea, Automòbils Bertran, Instal·lacions Fontanet (i algun altre del qual esperem resposta), i aquest any amb Transports Pedrós-Vila i Neteges Neresnan. A tots ells hem de donar enèrgicament les gràcies per les seves aportacions econòmiques de la mateixa manera que també s'agraeix les col·laboracions d'altres entitats i empreses que ajuden al grup.

Evidentment el grup està obert a totes aquelles empreses i particulars que vulguin recolzar la tasca de La Xarxa Cervera. Junts fem Xarxa!

Al servei de tothom tenim el blog de La Xarxa amb les notícies que sorgeixen del grup, de les actuacions, i del club xarx@mic: http://laxarxacervera.blogspot.com/

No ho oblideu! Les representacions que programa Xarxa són per a tots els públics, des del més petits als més grans. Per a tothom que li agradi passar una bona estona gaudint d'espectacles de gran qualitat.

Text extret del diari setmanal 'La Veu de la Segarra', 15 de gener de 2010.

Comentaris

Anònim ha dit…
Hola Xarxers i Xarxeres!
Aquest diumenge 17 i després d'aquestes festes ens retrobem a la Xarxa!!
Us proposem una funció plena d'emocions on el teatre i la màgia s'uneixen per fer un gran espectacle.

Diumenge, 17 de gener de 2010
L'INVENTOR D'IL·LUSIONS
Mag ENRIC MAGOO
Gran Teatre de la Passió
18h

A més a més recordeu que aquest diumenge lliurarem els regals i els premis a la fidelitat, així que no podeu faltar-hi!!
Al blog de la xarxa hi ha la llista dels premiats, però recordeu que tots els xarx@mic teniu un regalet que us espera.

Fins diumenge!!