Any Geganter 2010

El 2010 s'escau l'aniversari de diferents entitats del món geganter. L'Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya -que enguany compleix 25 anys-, conjuntament amb altres entitats del món geganter, impulsen la celebració de l'ANY GEGANTER amb l'objectiu de potenciar el fet geganter arreu i així potenciar-la com un referent dins de la cultura popular i tradicional catalana i d'altres indrets del món. Per tal que el món geganter assoleixi aquest reconeixement, ofereix aquesta iniciativa a totes les associacions, organitzacions i persones que valoren, es senten identificats o es dediquen a la cultura popular i tradicional.

És per això, que per assolir aquest objectiu proposen l'adhesió a aquesta iniciativa de col·lectius, entitats, federacions, organitzacions, mitjans de comunicació, persones... sensibles a la proposta i al món geganter. Aquesta implicació pot materialitzar-se de moltes maneres com per exemple organitzant actes commemoratius a les vostres poblacions, afegint-vos a la iniciativa amb propostes que ja realitzeu en les programacions culturals, donant a conèixer el personatge i la seva obra ingent, fins i tot dedicant activitats que ja es fan habitualment.

Amb aquesta intenció i amb la idea d'unificar visualment totes les activitats que s'organitzin al voltant de l'ANY GEGANTER, s'ha creat un logotip que és a disposició de totes les entitats i organitzacions -a la imatge-.

L'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya agrairà rebre una notificació a través del correu electrònic a l'adreça anygeganter@gegants.cat per tal de tenir-ne constància i poder difondre l'acte organitzat en els mitjans que es tenen a l'abast.

Font: web de l'Agrupació de Colles Geganteres de Catalunya

Comentaris