10 d'octubre: correfoc 'nudista' a Llorenç del Penedès


Les reivindicacions en contra la directiva europea continuen. I ho fan de forma diversa. Un dels actes que s’organitzen amb aquest fi és la MANI-FESTA, a Llorenç del Penedès, el proper dissabte 10 d’octubre a partir de les sis de la tarda. Es tracta d’uncorrefoc nudista organitzat pel Ball de Diables i Drac de Llorenç, amb la col·laboració de la Federació de Diables i l’Agrupació de Bestiari. Tots els diables i membres de les colles de bestiari que hi vulguin participar (esperem que siguin moltes) han de portar, com a única vestimenta, espardenyes, tanga i mocador (més sostenidors les dones). La colla amfitriona proporcionarà pirotècnia per una encesa (per tant, us recomanem que en porteu més per la resta el correfoc) i oferirà un piscolabis per a tothom.

Us adjuntem un arxiu amb tota la informació de l’acte (horaris, telèfons de contacte, etc.) i també dos plànols amb l’aparcament i el recorregut del correfoc. Us demanem que en feu la màxima difusió possible i, sobretot, que us animeu a participar-hi amb les vostres bèsties. Es tracta de ser el màxim de gent possible per tal de fer un acte reivindicatius ben lluït i divertit, i a la vegada, captar l’interès dels mitjans de comunicació.




Informació facilitada pel Sete Udina, president de l'Agrupació del Bestiari Festiu i Popular de Catalunya, info@bestiari.cat

Comentaris

El diable constipat ha dit…
Com a iniciativa em sembla be, pero crec que s'hagues pogut fer al juliol, agost, o principis de setembre... No fotra molt fred el 10 d'octubre per anar amb embetades, mocador, tanga i sostens?

Ja veig elt tiyulars de l'endemà: "Moren per hipotermia 700 diables d'arreu de catalunya..."
Anònim ha dit…
t'has fet caca!
joan ha dit…
quan ha de sortir la transposició definitiva de la normativa de pirotècnia? no deu faltar gaire
així que de moment intentem fer el que puguem, iniciatives com la de Llorenç semblen interessants, tot suma
algú comparava aquest tema com el del constitucional amb l'estatut, ben bé sembla el mateix, a veure si s'acaba tot d'una vegada i tenim la llei definitiva
de totes maneres, encara que el tema fa perdre una mica la paciència, el més important és que tot acabi bé pel futur de les festes populars
pere botero ha dit…
Hi ha alguns que ja no tenim edat per sortir en tanga...
Visca la joventut i visca el foc!
Anònim ha dit…
Aquesta iniciativa és patética! Al món del foc hi ha molt freak. Quina imatge volem donar amb aquest acte? Aquesta és la visió seriosa i cultural que es vol donar? Inconcebible! A més va en contra de les mesures de seguretat que dicta el Decret del Foc. Aixó fa més mal que bé. Que pleguin! Sort que encara queden colles serioses que saben que vol dir pertànyer a un ball de diables. Fora freaks!
Anònim ha dit…
Beneïda seriositat, que fa que en plena capital catalana, s'arribi a la mediocre xifra de 7.000 persones.
Anònim ha dit…
Quan es munten actes seriosos, adequats i quan toca, com ara la mani de Berga, aquests funcionen perfectament. No cal fer frikades per cridar l'atenció. El ball de diables és una cosa molt seriosa, és un entremès centenari i uns dels símbols de la cultura catalana. Llàstima que hi hagi gent que no ho entengui. No crec que l'estat espanyol vulgui salvar correfocs nudistes.