5 colles per 5 anys!

Els Grallers dels Diables de Cervera Carranquers estem d'aniversari. Portem ja 5 anys posant música i gresca a les cercaviles de la colla. Quina millor manera que fer una trobada amb 5 colles de la comarca!

Doncs heus aquí el toc de Vermut de la Festa de la Colla d'aquest any!

Per celebrar el cinquenari, hem convidat 5 colles que en algun moment o altre ens han acompanyat durant el nostre curt però esperem que llarg camí. Són l'Associació del Brut i la Bruta de Torà, els Xic's Folls de St. Guim, els Grallers dels Margeners de Guissona, els grallers dels Geganters de Cervera i les Joventuts dels Diables de Cervera Carranquers.

Esperem doncs gaudir el proper dissabte 13 de juny d'un toc de Vermut ben festiu.

Que ressonin els carrers!

Text: Grallers dels Diables de Cervera - Carranquers

Cartell del Toc de Vermut 2009: Xavi Miret

Imatge: Festa de la Colla 2007

Comentaris

Los Carranquers Peruans ha dit…
Salut grallers,
esperem que per molts anys pogueu omplir de musica els carrers de Cervera i alla on us porti la bufera!!
Que vagi molt be, feu moltes fotos, nosaltres les volem veure a la tornada!!!
Salut i bufera!!!
Anònim ha dit…
Com sempre molt bona idea els carranquers sempre unin aquesta comarca tant maravellosa moltes felicitats carranquers i altres grups de la comarca que ho fan posible.
Anònim ha dit…
Calen més actes com aquest(molt bona idea lo de la trobada de diables del juliol,també)per unir tota la cultura tradicional de la comarca.
Es tindria de fer una o unes diades de la cultura tradicional de la Segarra que engloves totes les entitats de la comarca(diables,grallers,geganters,castellers,etc.).
Anònim ha dit…
Fem comarca, fem Segarra!