'La Pubilla', la cervesa artesanal de la Segarra


De fa un temps ençà a Sant Guim de Freixenet hi podem trobar la cervesa 'La Pubilla', creada per Josep Bonet i David Valls, i que ara comercialitzen a través de la seva societat El Terròs SCP.

La cervesa 'La Pubilla' és un producte natural fet per la amb ordi, llevat, malts d'ordi i llúpol. No és pasteuritzada ni filtrada. Això vol dir que la cervesa continua fermentant a dins de l'ampolla i el seu gust continua canviant a mesura que passa el temps. No hi ha un gust millor o pitjor, sinó que dependrà de les preferències de cada consumidor. Com que la cervesa no ha estat filtrada, veureu que deixa solatge. Aquest és bevible i afegeix un gust de cereal a la cervesa. El gas no és afegit, sinó que té el gas natural derivat de la fermentació.

És per això que ens trobem amb una cervesa natural, suau, amb gust a cereal i poc gas. Una cervesa que recupera les velles fórmules de les cerveses d'abans. Una manera de fer cervesa que al nostre país havia quedat arraconat pels grans fabricants de cervesa industrial.

Si en voleu més informació, voleu saber on trobar-la, o en voleu demanar, podeu consultar la seva pàgina web, http://www.cervesalapubilla.com/, o adreçar-vos al correu electrònic info@cervesalapubilla.com

Salut!

Font: http://www.cervesalapubilla.com/

Comentaris

l'hereu ha dit…
A la comarca de la Segarra, per exemple, podem trobar "La Pubilla" als següents establiments:

* Pastisseria Cal Mensa. Carrer Major, 67. Sant Guim de Freixenet.

* Restaurant Ca la Maria. Carrer Major, 49. Sant Guim de Freixenet.

* Forn de pa Brufau. Carrer Indústria, 5. Sant Guim de Freixenet. Tel. 973 556 055

* Forn de pa Cal Gomà. Carrer Major, 89. Sant Guim de Freixenet.

* Pub La Bombolla. Rambla Lluís Sampere, 22. Cervera

* Restaurant La Cosa Nostra. Antic Camí de Castellnou, s/n. Cervera. Tel. 973 533 190

* La Cansaladeria Rosa Codina. Passeig Enric Granados, s/n. Sant Guim de Freixenet. Tel. 973 556 058

* Restaurant Montfalcó. Carrer Rodó, 6. Montfalcó Murallat. Tel. 973 531 755
cervereta de vergós ha dit…
Collons Miquel! per quant una pubilla al "nostre" noctambul!
Lo Carranquer ha dit…
Divendres 17 d'abril a 2/4 de 9 del vespre:

Festa de la cervesa "La Pubilla"

Com es fa la cervesa? Què és una cervesa artesana?
2500 anys de tradició cervesera catalana

Explicació i tast de cerveses amb els productors de Sant Guim de Freixenet

A la Taverna La Falcata de Lleida

Carrer Panera núm. 2 - Centre històric de Lleida

Per més informació: www.lafalcata.cat
Anònim ha dit…
als senyors del Noctàmbul se'ls va oferir fa molt de temps de tenir la cervesa La Pubilla i la van rebutjar.

La Pubilla