Digue'm prou !!!



Sens dubte, hauràs vist moltes vegades campanyes en què es demanava la prohibició de les corrides de toros; aquestes recollides de signatures son totes molt útils ja que actuen com a forma de pressió davant la classe política.

Però, malauradament, no tots els polítics catalans prenen en consideració el que més del 80% dels catalans els demanen.

És per això que s’ha creat la Plataforma Prou!, exclusivament amb el fi d'obligar als nostres diputats a tractar un reforma de Llei que aboleixi les corrides de toros en el ple del Parlament mitjançant una Iniciativa Legislativa Popular (ILP).

Una ILP és una eina legal que consisteix en recollir 50.000 signatures en 120 dies només a una comunitat autònoma i, un cop finalitzat aquest termini, s’han de presentar al Parlament per a la seva validació (en aquest cas, el Parlament de Catalunya).

A partir d’aquí, i un cop validades les signatures, els diputats tenen l'obligació d’abordar el tema proposat en el ple.

Després dels corresponents debats dels diferents grups parlamentaris, es procedeix a la votació de la proposta.

declaracio de principis

Els principis morals i ètics que plantegem són ben senzills i no entenen ni de política ni d'electoralismes. Entra aquí per llegir-los.


A més de signar la proposició de llei, pots fer altres coses, com formar part dels activistes i col·laboradors de la campanya, reenviar la informació que rebràs per correu electrònic, fer una donació / aportació econòmica i molt més. Entra aquí per saber-les.

Aquesta Iniciativa Legislativa Popular dóna veu únicament als propòsits i designis de la societat respecte un espectacle que considera part del passat.

Cap associació, ni col·lectiu, ni partit polític pot ni té el dret d'autoproclamar-se autor d'aquesta campanya i d'aquesta substancial progrés, ni restar-li mèrit o valor a la representativitat que aquesta suposa; aquesta iniciativa és el reflexe del pensar i del sentir de la societat, perquè una societat que evoluciona necessita a més demostrar-ho.

Els fedataris i els signants són els únics autors d'aquesta plataforma i d'aquesta recollida de signatures.


Text i imatges extretes de la pàgina de ILP Prou corrides de toros

PD. La nostra amiga Pamela també li dóna suport!

Comentaris

Anònim ha dit…
Ho trobo encertat que la Pilar Rahola no s'hagi "apunta't" en aquesta campanya(gran defensora dels animals,però també una persona que cau bastant malament i que a més te tendencia a cagar-la molt sovint,quan parla).
Aquesta de la Pilar Rahola,s'ha apunta a un bombardeig,per això trobo encertat,per que aquesta campanya funcioni no "s'ha apuntin" segons quins personages.
Anònim ha dit…
Doncs mira la web que la trobaràs en una imatge ben gran, entre altres personatges publics.

Crec que l'imatge de gent famosa es important per donar a conèixer el missatge però qui dona les firmes som nosaltres, el poble. Al fi i al cap som nosaltres que no volem mes salvatjades.
Anònim ha dit…
Collons!si hi ha la Pilar Rahola no n'em bé!