E.H. SONA! Festival de música basca a Bcn.


XI Festival de música basca a Barcelona

Al novembre, Euskal Herria Sona per tots els racons de la ciutat de Barcelona.

El proper mes de novembre arriba la onzena edició del Festival de música basca, Euskal Herria Sona, que transporta durant unes setmanes l’escena musical d’Euskal Herria cap a la "nostra" ciutat.

Des del Centre Cultural Euskal Etxea de Barcelona, entitat que organitza aquest festival amb el suport d’altres organismes i equipaments públics i privats de la ciutat, fem una aposta per la qualitat amb l’objectiu d’esdevenir un altaveu no només per a artistes consolidats dins el panorama musical euskaldun, sinó també pels nous valors musicals emergents, als quals volem donar el màxim suport. D’aquesta manera pretenem donar l’oportunitat de descobrir la cultura euskaldun a través de noves músiques i nous ritmes que, per a molts, són desconeguts.

L’Euskal Herria Sona es converteix, durant tot el mes de novembre, en el portal d’expressió de la cultura basca a Barcelona, esdevenint el punt d’unió entre la cultura basca i la catalana. Podrem gaudir de la diversitat musical que ofereix la programació d’enguany i de l’ampli ventall d’escenaris, de danses, tallers de cants i txalaparta, entre moltes altres activitats. El trikipoteo o la Nit Basca, en la qual hi haurà una mostra de les activitats que es duen a terme durant l’any al nostre centre, són dos dels millors exemples d’aquestes activitats que recolzen la programació de concerts.

Text i cartell extret de la pàgina http://www.euskaletxeak.org/

Comentaris