25 i 26 d'octubre, 3a edició de la Nit de Bruixes al barri de Sants


La Colla de Diables Infantil 'Guspires de Sants' neix al febrer de 2005 per tal de poder cobrir una mancança popular i social del barri de Sants. Un grup de pares van decidir que era el moment d'engegar una colla infantil per tal d'assegurar la tradició i cultura de foc als barris de Sants, Hostafrancs i la Bordeta.

Des de l'any 2006 la colla celebra el seu aniversari tot recuperant pel barri la Nit de Bruixes (31 d'octubre). La versió barcelonina de l'Aquelarret cerverí?

Comentaris

Anònim ha dit…
Cert "tuf" a la festa que fem a Cervera si que el te,peró com la Patum o les festes de Gracia per posar dos exemples,la festa de l'Aquelarre es unica.
guspires ha dit…
hola soc la responsable de la festa de la nit de bruixes de les guspires la nostre festa no te res a veure amb l' aquelare ja que son 2 correfoc a l'hora un de petits i un de grans i en total serem 10 colles de diables serem prop de 350 diables i uns 200 tabalers, els carrenquers de cervera ja es la segona vegada que refusen el
nostre intercanvi sense donar senyals de vida.
la nostre festa esta pensada disenyada i portada a terme per nens que van entre els 5 i els 17 anys i la colla adulta al igual que els pares nomes son una eeina per dur a terme la festa el cartell esta fet per la cristina castello una nena de 16 en el moment de fer-lo, la programacio l' han escollida ells al igual que la tematica que representa una festa de tradicio pagana i molt arrelada a les nostres terres de pages ja que simvolitza el fina de les collites i el començament del descanç de la terra per tornar a donar fruit i els diables i les bruixes sortim a cremaar per escampar foc i alegria per que la terra torni a ser fertil i generosa amb nosaltres. combido a tohom que vingui a passar-s'ho d' allo mes be en la nit de bruixes 2008.
si voleu el telefon de la colla es 676519669
Anònim ha dit…
Doncs potser enlloc de refusar, ho ignorem, ja que veig difícil refusar una cosa sense donar senyals de vida.
Com a Carranquer no en sabia pas res d'aquestes dues invitacions refusades...
Sort a la Nit de Bruixes!