Vaga de fam del Bernat de Cal Macarró!!!



Fins aquest extrem ha decidit arribar el company i amic Bernat Dàmaso, per denunciar públicament el cas que està patint d'assetjament immobiliari contra la magnífica taverna que regenta a Calaf, i tot el que això representa pel foment de la cultura catalana.

Si obriu aquests enllaços podreu veure els motius i l'evolució de la seva protesta.

http://www.calmacarro.cat/vaga/dia01.php
http://www.calmacarro.cat/vaga/dia02.php
http://www.calmacarro.cat/vaga/dia03.php

I visitant el web http://www.calmacarro.cat/ podreu mostrar la vostra solidaritat i seguir tota aquesta lluita.

De moment en Bernat ja ha guanyat la batalla de la dignitat davant tants empresaris i polítics corruptes i botiflers que només es mouen per diners i se'ls en fot els sentiments i les necessitats de les persones i de la cultura.

No ens podem permetre que facin tancar un espai de referència que ens ofereix begudes de la terra, música (en directe!)i publicacions catalanes i en català, etc; en un país on la majoria de bars, ni tan sols són capaços d'atendre'ns (ni d'entendre'ns) en la nostra llengua.

Podeu ajudar a fer difusió d'aquesta injustícia imprimint i penjant en algun espai públic els cartells de seguiment del dia a dia de la vaga de fam. Que la gent se n'adoni de com van les coses (que això no ens ho solen ensenyar els mitjans de comunicació, i estem parlant d'una vag de fam;
poca conya!).

Si en Bernat guanya aquesta batalla hi sortirem guanyant tots els qui estimem la cultura i el país (en Bernat també té molt clar que el país va de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó).

Visca la terra i mori el mal govern!

http://www.calmacarro.cat/entrevista/

Text del Jaume Piquer "Jimmy"

Comentaris

Jordi Lloberes ha dit…
Es necessiten mes de 10.000 firmes per poder fer una mica de força! Entre tots podem omplir el vas!

No et tallis i envia i reenvia la noticia a tants contactes com puguis!

Si no ho fem nosaltres no ens ho farà ningú, es necessita que la gent en parli!

I de pas podeu passar per Calaf aquest cap de setmana a saludar el Bernat hi ha pendre una cerveseta!
Anònim ha dit…
Música contra especulació!!!
Ara és l'hora segadors!!!
Anònim ha dit…
Encara que sempre va bé fer una mica de dieta, i més en aquestes dates en què el banyador apreta, és una mica trist haver-ho de fer per defensar una causa tant justa i evident com aquesta.
Força Bernat!
Visca la Terra!
Anònim ha dit…
La cultura és una causa més que justa i s'ha de lluitar per defensar-la!!Però aquí hi ha alguna cosa que no està gaire clara: que es defensa en realitat, la cultura o un negoci que es va començar amb una llicència equivocada?
Tot i així, endavant Bernat si lluites per la cultura!!!