Concerts de Patum 2008



Com cada any, un bon aperitiu de la festa de la Patum de Berga són el Memorial Ricard Cuadra que es celebra en aquesta ciutat i el concert de Patum organitzat al Centre Artesà Tradicionàrius de Barcelona.

El Memorial Ricard Cuadra trindrà lloc el dissabte abans de Corpus, 17 de maig, a la plaça de Sant Pere de Berga. Aquest any ens acompanyarà la Companyia Elèctrica Dharma.

Per als barcelonins i barcelonautes i per aquells que vulgueu desplaçar-vos torna el concert al Centre Artesà Tradicionàrius. El nou CAT, després d'unes obres de remodelació, va ser inaugurat el passat 4 d'abril. 'La Patum al CAT' serà el dijous 15 de maig, a Gràcia.

Més informació: http://aixiitot.blogspot.com/

Font: http://www.festes.org/noticies.php?id=740

Comentaris

Anònim ha dit…
Fa uns anys, un grup de músics berguedans capitanejats pel Ricard Cuadra van començar a gratar la història i van anar descobrint peces que s’havien interpretat en algun moment a la Patum. Van fer una gran tasca de recuperació de les músiques “oblidades” de la Patum. Malauradament en Ricard ens va deixar fa uns anys i des de llavors el concert de “música oblidada” s’ha rebatejat com a Concert de Patum, Memorial Ricard Cuadra.

_______________________________
http://lagranjaberga.wordpress.com/category/patum/
Anònim ha dit…
La Dharma un dels grans d'aquí i sempre l'han considerat de 2ª!

Amb lo be que t'ho passes amb ells quan toquen els himnes de la terra!!!
Anònim ha dit…
Aquest cartell està molt i molt bé!
Felicitats a l'autor o a l'autora.
Anònim ha dit…
La dharma son tota una referencia...