Llibrets: BOMBOLLERS. 10è ANIVERSARI: 1997-2007, dels Bombollers de Cervera


Els dies 6 i 7 del passat mes de juliol, l'Associació Cultural Els Bombollers de Cervera celebraven el seu 10è aniversari, i coincidint amb aquestes dates aparegué el llibret "Bombollers. 10è aniversari: 1997-2007", editat per la mateixa entitat. Un llibret molt ben fet, fet que no acostuma a sovintejar, "amb molta substància i poca palla", com es proclama en el seu interior.

El llibre compta amb nombrosos escrits, amb autors i autores tan diversos com: Dani Balsells, Salvador Bordes, Joan Miquel Camacho, Jaume Carbonell, Javier Carbonell, David Casamitjana, Jordi Closa, Oussman Dia, Diables de Cervera - Carranquers, Francesc Domènech (Club Bàsquet Cervera), Josep M. Eroles, Els Bombollers de Cervera, Equip de Caps de l'Agrupament Escolta i Guia "Coll de les Savines", Jaume Ferran, Geganters de Cervera, Ton Granell, Xesco Grau, Josep M. Llobet de Nuix (Centre Municipal de Cultura), Josep M. Llobet i Portella, Josep Mas (Amics de Sant Magí), Míriam, Monitors Bombollers, Eduard Montiu, Pep Oriol, Ton Pedrós (Campaners de Cervera), Xavier Pérez (Aplec del Caragol de Lleida), Ramon Pollina, Miquel Pont, Montse Pont, Miquel Razquin, Santi Riu, Mn. Xavier Romero, Joan Salat, M. Teresa Salat, Rosa M. Santana, Xavier Santesmasses, Ramon Subies (Patronat de la Passió), Trabucaires de Cervera, Albert Turull, Anna Vidal, Antonio Xuclà, i Ramon M. Xuclà.

L'obra, amb totes aquestes aportacions, esdevé en el seu conjunt un bon retrat de la societat i de la cultura cerverina dels darrers anys.

"Bombollers. 10è aniversari": 10 anys de Cervera a ritme de tabal!

Per molts anys!

Comentaris

Anònim ha dit…
La veritat, encara no l'havia vist aquest llibret. On el donaven? Encara se'n poden trobar?
Anònim ha dit…
Una altre tema de debat...
Carles Sala ha dit…
La colla té un exemplar a l'arxiu a disposició de tothom. Desconec si els Bombollers encara en tenen. Penso que no en van repartir gaires perquè fins fa pocs dies no sabia ni de la seva existència (suposo que es van esgotar el dia de la festa, que és el que sol passa en aquests casos). El millor seria demanar-li al Xapi.
Anònim ha dit…
El que és impressionant és l'article sobre Torreciudad (el signa mossèn Xavier Romero). No té desperdici!!!

Bombollers!!! de la Bombolla al cel!!!
Anònim ha dit…
Crec que els bombollers son un exemple de continuitat i de dedicasio, crec qe moltes colles que s'inicien podrien pendre com a exemple bombollers ja que en aquets deu anys an donanat un bon exemple del que es portar un grup.