XVè Pessebre Vivent de la Torre del Suro del Guinardó

El Pessebre vivent de la Torre del Suro celebra enguany el 15è aniversari i per celebrar-ho s’ha renovat gairebé en la seva totalitat i s’obre, per primera vegada, a la participació de tothom que hi vulgui assistir. La representació del pessebre va a càrrec del centre ocupacional Taller Escola Sant Camil, que dóna servei a persones amb disminució psíquica al Barri del Guinardó de Barcelona. En total hi participaran prop d’un centenar de persones entre persones usuaries del centre ocupacional, professionals i col·laboradors.

Un dels atractius del pessebre és la Torre del Suro, datada l’any 1910, ja que és un excel·lent exponent de l’arquitectura modernista de corrent mediterranista. La visita al pessebre vivent és una oportunitat per contemplar-la amb tot el seu esplendor, ja que la resta de l’any l’accés a la finca és restringit.

En el pessebre vivent es pot veure en una única representació el dia 22 de desembre de 2008 a les 6 de la tarda accedint al recinte pel carrer Sales i Ferré núm. 60 de Barcelona. L’entrada és lliure.

Contactes:
Amadeu Carbó i Martorell /
amadeucarbo@gmail.com / 610 048 131
Sergi Gil Sanchez/
sgilsanchez@gmail.com / 649 586 194

Informació facilitada per l'Amadeu Carbó

Comentaris