Cervera, amunt!!!

Tot i que l'esport no entra gaire dins la temàtica d'aquest bloc, aquesta vegada farem una excepció per ajudar un esportista cerverí que està nominat a ser l'esportista revelació d'enguany al programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio: el cerverí Marc Marquez. L'ajudem?

El programa "Tot gira" posa en marxa el primer Premi Tot Gira al nou valor de l'esport català.

El programa "Tot gira", de Catalunya Ràdio, amb Marc Negre, busca l'esportista revelació català d'aquest 2008 amb l'ajuda dels oients. Els participants hauran de triar entre els 9 candidats proposats per endur-se el primer Premi Tot Gira al nou valor de l'esport català.

Els oients podran votar el seu esportista preferit fins al 20 de desembre, via correu electrònic a gira@catradio.cat o via SMS amb l'acrònim catgira al 7033.

El diumenge 21 es farà públic el nom del guanyador del Premi Tot Gira al nou valor de l'esport català i, a més, se sortejarà un cap de setmana a la Vall de Núria entre els participants. El dia 28 de desembre el programa "Tot gira" entrevistarà l'esportista guanyador i li entregarà el guardó.

El pilot de motociclisme Marc Márquez, amb 16 anys, ha debutat al mundial en la categoria de 125 c.c. i va quedar tercer en el Gran Premi d'Anglaterra.

Informació i l'imatge es extreta de http://www.catradio.com/

Comentaris

Anònim ha dit…
A vegades les coses negatives -que són unes quantes, la veritat- amaguen tot allò positiu i únic -que també és molt, encara que a vegades ens costi reconèixer-ho- té la nostra ciutat i la nostra comarca.
Cal recolzar totes aquestes iniciatives de suport a la nostra gent!