21 de desembre, XII Mostra de Bestiari Festiu de Ploma, a Vilafranca del Penedès



El proper diumenge 21 de desembre dins els actes de la FIRA DEL GALL es celebra a Vilafranca del Penedès la XII MOSTRA DE BESTIARI FESTIU DE PLOMA.

Dins d'aquesta trobada tindran lloc les següents activitats:

  • A les 11 del matí, a l'avinguda de Catalunya (recinte firal). PLANTADA DEL BESTIARI participant: Gallina del Carnaval de Solsona (Solsonès); Gall Sol, Oca del Novenari i Paó Zel de Malla (Osona); Voltor de la Bisbal d'Empordà (Baix Empordà); Àlicorpí de l'Escola Orlandai de Barcelona (Barcelonès); i Gall Tomasot, Gallina Ballarica, Mussolot del Campanar i Gallet Tomaset de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès).

  • A 2/4 de 12 del matí, a l'avinguda de Catalunya. Tradicional "PORTA'M EL XUMET!" a càrrec de la Gallina Ballarica de Vilafranca del Penedès que convida als infants a deixar el costum del xumet a canvi d'un dolç record.

  • A les 12 del migdia, des de l'avinguda de Catalunya (recinte firal). CERCAVILA. Recorregut: plaça de l'Era Enrajolada, carrers Hermenegild Clascar, General Prim i Cort, plaça de la Vila, carrers Sant Joan, Palma, la Parellada i Cort i plaça de la Vila.

  • A 2/4 d'1 del migdia, aproximadament, a la plaça de la Vila. Arribada de la Cercavila i BALLADES DE LLUÏMENT de les diferents figures i colles.

  • A la tarda, al vestíbul de la Casa de la Vila (carrer de la Cort, 14). EXPOSICIÓ del Gall Tomasot i la Gallina Ballarica. Fins al 28 de desembre.

Font: http://www.bestiari.cat

Imatge: http://www.vilafranca.org/firagall/

Comentaris

Anònim ha dit…
Una de les millors sortides de bestiari que he fet mai!
Anònim ha dit…
...amb un ball de la Polla impressionant!!!
Anònim ha dit…
Millor sortida de bestiari?
Ball de la Polla impressionant???Tenim el llisto molt baix
Anònim ha dit…
tothom té els seus gustos, però sempre he sentit a dir per alguns dels que hi van ser que amb el fum blau el ball va quedar de conya i el públic va quedar encantat!