Programació musical #AquelarreCervera 2016 @Strombers @La_Terrasseta @ItacaBand




L’Aquelarre de Cervera arriba a la 39a edició ple d’històries màgiques de foc i de festa, i amb una destacada programació com a festival de música d’estiu: Strombers, Itaca Band, La Terrasseta de Preixens, Kaotiko, La Salseta del Poble Sec, Vergüenza Ajena, Cor Roent, Tribut Extremoduro, The Pink Goats, Versió Original, Dj Duddins, Dj Miquel Fontova, Dj Ivanet, Dj Joe Lee i Dj Te jodes y bailas, són els grups de música i DJ que participaran en l’edició d’enguany. En breu podreu veure els espais i horaris del cartell musical. 

Cal recordar que els grups Strombers, La Terrasseta de Preixens i Cor Roent van ser els més votats en l’enquesta per triar la música de l'Aquelarre 2016, un procés participatiu organitzat per la Paeria de Cervera que va rebre 1.021 respostes.
 
La Regidoria d’Aquelarre de la Paeria vol potenciar l’apartat musical de la festa per arribar a nous públics i donar a conèixer la festa arreu del país. En aquest sentit, té un acord de col·laboració amb la revista Enderrock, que inclourà un monogràfic de 8 pàgines dedicat a la festa al número del juliol, entre altres accions promocionals.


Extret de www.cerverapaeria.cat

Comentaris