EL CARRERÓ DE LES BRUIXES de #Cervera a LA XARXA @ToniAlba






La companyia de teatre musical i òpera PocaCosa Teatre presenta a Cervera una obra inspirada en el nostre Carreró de les Bruixes.

PocaCosa Teatre és una companyia novella dins el circuit de les arts escèniques per a públic familiar, tot i això porten ja dues produccions de teatre infantil que han estat molt ben acceptades pel públic, el sector i la crítica. Aquesta jove companyia, dirigida per dues actrius, incorpora en els seus espectacles l’òpera. Una bona forma d’atansar el gènere operístic a tot tipus de públic.

El Carreró de les Bruixes és un espectacle inspirat en el Carreró de les Bruixes de Cervera. Les actrius, en el moment de plantejar un espectacle sobre bruixes, van indagar en diferents poblacions catalanes amb tradició bruixívola, i van anar a parar a Cervera, al nostre Carreró més emblemàtic, lloc ideal per establir-hi un bon argument per a un espectacle amb molta màgia, música i humor. 

Cita obligada per a tots els cerverins i cerverines. Un espectacle per a tots els públics, petits i grans, famílies amb infants i sense. Veniu a La Xarxa Cervera, us agradarà! 


Espectacle: El Carreró de les Bruixes 
Companyia: PocaCosa Teatre 
Data: DIUMENGE, 13 DE DESEMBRE DE 2015 
Hora: A les 18h 
Lloc: Teatre Passió de Cervera 


Informació facilitada per laxarxa.cervera@gmail.com

Comentaris