La Coral Lacetània obre les portes a nous cantaires! #CantCoral




Aprofitant que ens trobem a l’inici d’un nou curs, la Coral Lacetània fa una crida a nous cantaires per tal que els adults de la ciutat i de la comarca de la Segarra s’engresquin a apuntar-se a cantar! 

La Coral Lacetània, que com a entitat cultural forma part de l’Agrupació Coral de Cervera, juntament amb la Coral Infantil Nova Cervera i la Coral Ginesta, compta amb una llarguíssima trajectòria a la ciutat de Cervera i actualment està formada per més d’una trentena de cantaires adults. Cada dilluns a les 9 del vespre es troben a la Casa de les corals de Cervera (edifici situat al carrer Major núm. 15, i recentment restaurat), per tal d’assajar tot tipus de repertori amb les seves directores, Isabel Badia i Rosa Puig. 

Ara feia força temps que no s’obria cap tipus de convocatòria per a nous cantaires. Enguany, després d’haver cantat CORAL LACETÀNIA DE CERVERA LA CORAL OBRE LES PORTES A NOUS CANTAIRES! el passat mes de setembre a la Festa major del Sant Crist, inicien un nou curs amb moltes ganes i il·lusió. És per això que tenen ganes d’engrescar encara més gent que vulgui compartir una bona estona setmanal tot cantant, perquè hem de recordar que el fet de cantar junts comporta tot un seguit de valors com el companyerisme, la millora de l’autoestima i la possibilitat de fer noves amistats, la qual cosa és molt beneficiosa per a tothom. A més, no és necessari ni tenir coneixements musicals ni cap altre tipus de requisit, sinó que simplement cal tenir-ne ganes! 

Per tant, si ets una adult/a, t’agrada cantar i tens ganes de gaudir-ne, vine a la Coral Lacetània el dilluns a les 21 hores, a la Casa de les corals (c/ Major, 15). També pots informarte a través del telèfon 636.753.749. 

T’hi esperem!


Fotografia de Carme Bonet, extreta de http://unamicadetotarreu.com/2013/12/18/concert-de-nadal-de-lagrupacio-coral-de-cervera-any-2013/

Comentaris