GREPP #Teatre està d'aniversari! #25anys @GreppTeatre




Aquest 2015 l’Associació cultural GREPP Teatre celebrem el 25è aniversari. L’entitat va néixer l’any 1990 en el si del Patronat de la Passió quan alguns dels membres es van engrescar a fer quelcom més de teatre a part de la Passió. 

En motiu d’aquest aniversari el cap de setmana del 14 i 15 de novembre durem a terme diversos actes de l’àmbit teatral destinats a tot tipus de públic. 

El dissabte 14, a les 5 de la tarda, muntarem uns tallers teatrals al pavelló polivalent amb la col·laboració de l’AEIG Coll de les Savines. Al finalitzar hi haurà un contacontes a càrrec de la Rosa Caballol. 

A les 21.30 hores tindrà lloc un sopar popular (aperitiu, paella i pastís d’aniversari). El preu serà: adults 12 € i nens 6 €. Les reserves pel sopar cal fer-les al telèfon 635926738, per correu electrònic: greppteatre@gmail. com, o bé al restaurant Marinada de Cervera (els tiquets es repartiran el mateix dia al pavelló). Data límit reserves: dimecres 11 de novembre. 

Una vegada finalitzat el sopar tindrà lloc un concert amb els grups Guten Plan, Contracop, Bombollers i Casus Belli. 

Diumenge 15 de novembre, a les 6 de la tarda, organitzarem un concurs de teatre breu al Gran Teatre de la Passió. L’entrada serà lliure i hi haurà servei de bar. Els premis que poden guanyar els participants són: 1r: 400 €, 2n: 200 €, i 3r: 100 €. 

Animem a tota la gent que li agradi fer teatre a participar i a la resta que vinguin a gaudir d’una tarda de teatre.

Comentaris