dilluns, 10 d’agost de 2015

L'ESPAI #MONTSENY, un espai-experiència sobre l'ànima de #bruixeria i #bandolerisme del #Montseny

Els frondosos boscos del Montseny van ser l’escenari on van transcórrer les històries de personatges llegendaris, com ara el bandoler Serrallonga, habitants mítics com les dones d’aigua, o les bruixes de Viladrau, que van ser perseguides i fins i tot executades durant el segle XVII. L’Espai Montseny de Viladrau us proposa descobrir-ho a partir de les històries de tots aquests personatges.

Un espai-experiència sobre l’essència del Montseny

L’Espai Montseny és un espai suggerent que us permetrà endinsar-vos en atmosferes màgiques, amb efectes d’imatge i so envolvents i emocionants. Bandolers, dones d’aigua, un bosc màgic, rituals de bruixes...

La seva visita us permetrà conèixer la història i les llegendes sobre bandolerisme i bruixeria, a través d’una experiència inoblidable i estimulant.
  • Espai Bandolers: un bosc màgic ple de sorpreses, en què les dones d’aigua (o paitides) sorgeixen dels tolls i els éssers mítics cobren vida.
  • Espai Bruixes: una espectacular recreació dels ancestrals rituals de bruixeria.
  • Espai Parc Natural i Viladrau: informació i propostes d’excursions, activitats lúdiques, culturals i gastronòmiques.
Des de l’Espai Montseny també s'ofereixen propostes de paquets amb activitats, àpats, etc. per gaudir de Viladrau i el seu entorn.

Més informació i reserves
 www.viladrauturisme.cat · espaimontseny@viladrau.cat · Tel. 93 884 80 35