Dis 8 ag · L'#OrquestradeCambra @TERRASSA48 a les IV Nits Musicals de la #Brufaganya




TERRASSA 48. ORQUESTRA DE CAMBRA

Fundada en la seva forma i filosofia actuals l’any 2000, l’orquestra ha adquirit un nivell que l’ha portat a guanyar, entre d'altres, el primer premi del I Concurs de Música de Cambra de Sant Mateu de Castelló l’any 2003.

Ha col•laborat en produccions simfònico-corals i ha fet diversos enregistraments. Ha treballat amb directors com L. Heltay, J. Vila, M. Barrera, X. Puig, M. Thomas, B. Sargent o Pep Prats, solistes com M. Pintó, G.Claret, D. Ligorio, Ashan Pillai, A. Ventura, Ara Malikian o Kai Gleusteen i agrupacions com la Coral Cantiga, Coral Sant Jordi, el Cor de Cambra de l’Orfeó Català i Kimbala Percussions.

Ha estrenat obres de F. Cruixent i J. Ll. Guzman, i ha fet primers enregistraments d'obres de Lamote de Grignon, Manén i Oltra. Ha creat espectacles multidisciplinaris com Carmen, de Shchedrin, Giovanni S.E. i Gudbranstal, les històries de Peer Gynt.

De la tenora a Viena ens permet realitzar un petit viatge des de la música de casa nostra a partitures escrites per compositors relacionats amb la considerada ciutat de la música i ens permet assistir a l’estrena d’una obra de Marcel Casellas dedicada especialment a Sant Magí de la Brufaganya.


Organitza: Associació d´Amics de Sant Magí de la Brufaganya i el seu entorn

Comentaris