#Súria veu un espectacular pilar de 5 per sota dels @Margeners de #Guissona





Els Margeners de Guissona han participat a la diada castellera que aquest cap de setmana s’ha realitzat a Súria en el marc de la festa major d’aquesta població del Bages, juntament amb la colla local, els Salats de Súria, i els Castellers d’Andorra.

Abans de desplaçar-nos a Súria, la colla va participar al cercavila del Carnaval de Secà de Cervera, oferint un lluït pilar de quatre.

Els Margeners van sortir amb dos pilars de quatre de presentació, amb estrenes, per tot seguit començar en primera ronda amb un 4d7 molt ben plantat i lleuger, per tal de poder pujar-lo un pis ben aviat. En segona ronda van fer, per primer cop aquesta temporada, un 3d7 amb l’agulla, ràpid i ben executat. A tercera ronda un 5d6 que demana aviat tornar a pujar-lo un pis com ja varem fer al inici de temporada. I per acabar, un espectacular pilar de cinc per sota.

Els Salats de Súria varen realitzar la seva millor actuació de la temporada. Amb dos castells de set a les dues primeres rondes, el 3d7 i el 4d7, i un 5d6 en tercera ronda, tots una mica remenats però molt ben defensats. Al inici un pilar de quatre i, al final un pilar de cinc molt maco.

Els Castellers d’Andorra varen fer la millor actuació de la seva curta historia. Encara no tenen tres mesos des del bateig i a Súria van fer el primer pilar de cinc, molt lluitat, i que va fer vibrar als presents. Els seus castells, un 3d6 a l’inici, seguit d’un quatre i un 3d6 amb el pilar, van estar plens de nervis i inseguretats, típiques de les colles primerenques, però que auguren un bon futur a aquesta colla del país veí.

Amb aquesta actuació, els Margeners tornen a dominar els castells de set i segueixen el seu treball tot preparant una gran actuació per la festa major de Guissona a principis de setembre. La propera actuació serà d’aquí a quinze dies a Andorra en el marc d’una estada d’intercanvi que faran amb els castellers d’Andorra durant tot el cap de setmana.

Margeners de Guissona: 2p4, 4d7, 3d7a, 5de6, p5ps
Castellers de Andorra: pd4, 3d6, 4d6a, 3d6a, p5
Salats de Súria: 2p4, 3d7, 4d7, 5d6, p5


Informació facilitada pels Margeners de Guissona, premsa@margeners.cat 

Comentaris