diumenge, 5 de juliol de 2015

Prop de 30 nous joves #actors i #actrius s’incorporaran als #Pastorets Infantils de #Calaf
El dissabte 27 de juny es va celebrar al Casal de Calaf el càsting dels Pastorets Infantils, una convocatòria que va aplegar prop de 30 nous nens i nenes amb ganes de prendre part d'aquest espectacle. Aquests nous actors i actrius se sumaran als que ja van participar-hi l'any passat: en total, 130 infants i joves de diverses edats. 

Després del càsting, els participants de la primera edició i els pares i mares van poder visualitzar un vídeo de les representacions de l'any anterior, amb comentaris del director. I és que els Pastorets Infantils, dirigits per Eloi Fonoll, van comptar l'any passat amb una excel·lent acollida. Però uns bons resultats requereixen d'una bona feina; és per això que alguns dels actors principals iniciaran els assajos ben aviat. Paral·lelament també es decidirà els papers per a les noves incorporacions. Serà al setembre quan començaran els assajos de grups grans i els de coreografies. 

La previsió és poder realitzar enguany tres funcions de Pastorets Infantils
 

Extret de http://www.calaf.cat/actualitat/noticies/prop-de-30-nous-joves-actors-sincorporaran-als-pastorets-infantils-denguany-100.html