dimarts, 7 de juliol de 2015

La capital de la #Segarra acollí un exitós XIè Curs de Direcció Coral

 
El curs de direcció coral de Cervera, que enguany ha arribat a l'onzena edició, ha tingut lloc del 2 al 5 de juliol a la capital de la Segarra, i ha tingut com a seu principal, la casa de les corals del carrer Major, núm.15.

Aquest curs d'estiu s'emmarcava dins del grup de propostes anomenades "Campus de Cultura Popular 2015", que impulsaven la Direcció General de Cultura Popular de la Generalitat, l'Associacionisme i Acció Cultural, i en el cas concret de Cervera, el curs de direcció coral estava organitzat per la Federació Catalana d'Entitats Corals i l'Agrupació Coral de Cervera.

El curs ha tingut un format intensiu de quatre dies completament dedicats a la direcció i al cant coral en un ambient dinàmic i de treball, durant els quals els alumnes han pogut iniciar-se i aprofundir en els seus coneixements en la direcció de cors. Els professors de tot el curs han estat el l'Elisenda Carrasco, l'Eva Martínez i el Xavier Puig, i també hi han assistit el Jordi Casas i el Jaume Sala com a professors convidats. La Coral Ginesta de Cervera també hi ha participat com a cor pilot.

Informació facilitada per la Margarida Riu, margaridariuca@gmail.com