Comença a #MóradEbre el III #EBREFOLK, el #Campus de Música i Ball Populars de les #TerresdelEbre, #Matarranya i Nord Valencià




Móra d'Ebre celebrarà per tercer any els actes de la programació del III EBREFOLK - Campus de Música i Ball Populars de les Terres de l'Ebre, Matarranya i Nord Valencià, del 8 al 12 de juliol de 2015. Esta activitat, fidel al seu compromís de difondre el patrimoni etnomusical d'esta zona de cruïlla,  torna a oferir enguany al públic un seguit de tallers i activitats lúdiques, suggerents quant a continguts, innovadores quant a formes d'impartició i úniques gràcies als experts que les impartixen o hi participen.

EBREFOLK vol contribuir fermament al reviscolament d'este patrimoni immaterial de Catalunya, Aragó i el País Valencià, en un nou temps d'esperança per a la cultura i llengua comuna d'estos pobles. EBREFOLK està reconegut pel Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya com una activitat de formació permanent adreçada tant al públic general com al professorat.




L'àmbit temàtic és la música i el ball tradicional dels territoris que configuren, més o menys, el territori de l'antiga diòcesi de Tortosa. El Campus s'articula en els següents blocs o eixos:
  1. El cant (versat o no)
  2. Ball i dansa tradicionals
  3. Instruments i formacions musicals populars
Cada bloc està conformat per diversos taller monogràfics, entre quatre i huit, de dos hores de durada al matí i d'una hora i quart a la tarda, cada dia. Estos tallers estaran repartits diàriament en quatre franges horàries diferents, durant els quatre dies que durarà el Campus.

Per a més informació: http://www.ebrefolk.cat/


Text extret de http://rol-riberaonline.blogspot.com.es/2015/07/torna-mora-debre-ebrefolk-el-campus-de.html

Comentaris