dijous, 18 de juny de 2015

Mira "el vídeo viral més avorrit del món" i ajuda a la FUNDACIÓ ARRELS

"No sóc un gatet que fa monades, ni un bebè rient, ni un grup de nois assajant el ball de l'estiu. Sóc algú que fins fa poc vivia al carrer i aquest és el vídeo viral més avorrit del món". Així comença el vídeo viral d'Arrels Fundació. Aquests són normalment els vídeos que aconsegueixen esdevenir virals i tenir milers i fins i tot milions de visualitzacions.

L'entitat, que es dedica a acompanyar a les persones sense llar en el seu camí cap a l'autonomia, ha volgut fer un vídeo que també sigui molt compartit, però amb un missatge social. I sembla que ho està aconseguint, ja que en 25 dies ha tingut més de 250.000 visualitzacions i els mitjans de comunicació se n'han fet ressò.

El protagonista del vídeo és una persona que va viure al carrer. Parla en anglès i explica que quantes més persones mirin el vídeo, com a mínim durant 30 segons, Youtube farà un donatiu a la Fundació Arrels per ajudar les persones sense sostre.

Per aconseguir el màxim de visites, Arrels ha etiquetat el vídeo amb les paraules més buscades a les xarxes socials, com "casa", "luxe", "amics", "amor", "família", "èxit" o "alegria". Ho expliquen al vídeo i afegeixen que precisament és "tot el que perds quan vius al carrer".

Vols col·laborar amb aquesta causa? Mira el vídeo i comparteix-lo a les xarxes socials!


Extret de http://xarxanet.org/social/noticies/mira-el-video-viral-mes-avorrit-del-mon-i-ajuda-arrels-fundacio