GREPP TEATRE dirigirà l'espectacle del 38è Aquelarre de Cervera




Grepp Teatre celebra els 25 anys de l’entitat assumint la direcció artística de l’Aquelarre 2015.

Les bruixes tornaran a l’Aquelarre en aquesta propera edició, i és que el grup de teatre amateur de Cervera GREPP Teatre assumirà la direcció de l’espectacle de la festa. GREPP Teatre, qui celebra aquest any el 25è aniversari de l’entitat, caracteritza els espectacles d’Aquelarre que ha dirigit (l’últim l’any 2008 i edicions anteriors des de l’any 1991 fins el 1997) per la presència de les bruixes. Però aquest any pretenen sorprendre al públic amb una bruixeria molt cerverina, on els elements del Carreró de les Bruixes prendran vida per invocar i fer aparèixer al Mascle Cabró.

La direcció artística d’aquest any doncs, no recau sobre una sola persona com a responsable, sinó que el grup de teatre ha repartit les diverses tasques vinculades a l’espectacle en grups de treball i on cada membre del grup té una responsabilitat assignada. Així doncs com a responsables artístics hi ha en Joan Ninot (que ja va co-dirigir l’espectacle del 2008) i la Gemma Palà. L’equip de direcció el formen una quinzena de membres del grup escènic, tots ells de Cervera i rodalies. 

Tant sols la part escenogràfica ha estat encarregada a un professional extern. Llorenç Corbella, natural de Vallfogona de Riucorb, qui coneixia la festa, serà l’encarregat de realitzar el disseny de l’escenografia i el vestuari de l’espectacle. Corbella ha estat mereixedor de diversos premis (Premi Crítica de Barcelona i Premi Max d’Escenografia) i ha participat en vàries produccions del TNC, així com en la direcció artística de la veïna Fira de Tàrrega.

GREPP Teatre porta treballant amb el projecte des d’aquest passat mes de setembre. El sector més jove del grup va buscar l’empara dels més veterans per tirar endavant el projecte. El treball del grup amateur es caracteritza per la bona química entre els components. Un treball intergeneracional que donarà com a fruit l’espectacle del 38è Aquelarre. Les bruixes us esperen!


Informació facilitada pel departament de Comunicació de l'Aquelarre, comunicacio@aquelarre.cat  

Comentaris