Fi de curs molt especial i emotiu de la Coral infantil Nova Cervera amb la cantata "Florinda, la vaca pallassa"

 








El capvespre del dissabte 30 de maig, el Teatre Casal de Cervera va obrir de nou les portes per acollir el concert de fi de curs de la Coral Infantil Nova Cervera, un dels primers actes commemoratius del 45è aniversari de l’entitat.
Per a l’ocasió, es va preparar un concert especial dividit en dues parts. Una primera de més clàssica, amb els grups de Mitjans i Grans, amb un paper rellevant d’aquests darrers, que van interpretar diverses peces corals amb un elevat grau de dificultat del repertori proposat per a aquest any pel Secretariat de Corals Infantils de Catalunya, que va cloure amb nombroses mostres d’agraïment per part de cantaires i directores, que han pogut gaudir d’un curs ple d’activitats i trobades corals molt significatives.

Pel que fa a la segona part, en la qual els protagonistes eren els grups de Barrufets, Petits i Mitjans, es va interpretar la cantata musical teatralitzada “Florinda, la vaca pallassa” (de Manel Justícia, i amb cançons de Ferran Andechalaga, Sara Hernàndez i Sergi Esparza), en la qual la part musical va anar a càrrec de la Coral Infantil Nova Cervera i la part escènica a càrrec del grup de petits de l’Escola de Teatre La Caserna, dirigits per l’Anna Llort, i amb la col·laboració en l’apartat tècnic de l’Albert Parra i l’Amadeu Pipó. El projecte, fruit d’una estreta col·laboració entre ambdues entitats, va esdevenir un fabulós espectacle damunt de l’escenari, que va fer que el nombrós públic assistent i tots els joves cantaires i actors, s’ho passessin d’allò més bé, gaudint alhora del cant i del teatre.

La vetllada va cloure amb un berenar de germanor, en el qual es va poder gaudir d’un reportatge fotogràfic amb imatges significatives de tot el curs, i amb el lliurament de premis del concurs de dibuix realitzat entre els mateixos cantaires de la Coral Infantil per tal de confeccionar el logotip del 45è aniversari. Els guanyadors van ser el Pol Riu (en la categoria del grup de Barrufets), l’Oriol Cuadrat (dels Petits), el Biel Pujol (dels Mitjans) i l’Andrea Gassó (dels Grans). D’entre aquests, el jurat va triar un dibuix, el del Pol Riu, que ha servit de base per al logotip del 45è aniversari, confeccionat pel dissenyador cerverí Xavi Miret, imatge que també fou presentada en societat.

Ara, ben aviat (de fet encara queden algunes activitats per acabar el curs del tot), tocarà gaudir d’unes merescudes vacances, per tal de retrobar-nos el proper mes de setembre, amb moltes ganes de seguir cantant cançons tots junts en una sola veu, en dues veus..., amb alegria i harmonia...


Fotografies: Santi Riu

Informació facilitada per la Coral Infantil Nova Cervera, coralinfantilnovacervera@gmail.com
 

Comentaris