dissabte, 16 de maig de 2015

El 23 de maig a Cervera, CAU AL CARRER!

 El proper dissabte 23 de maig celebrem el nostre tradicional Cau al Carrer.

En aquesta ocasió volem fer-lo encara més especial. Per això necessitem la vostra col·laboració!!

Aquest any hem canviat el format i hi haurà activitats des del migdia fins al vespre, obertes a tothom! Començarem amb un dinar popular, del qual podeu confirmar l'assistència fins al dia 20 de maig (Trucant a: 636644230 - 608103245 o bé enviar un e-mail a: caualcarrer@gmail.com ).

Tot seguit, durem a terme una quina, basada en el cau. A les 17 hi haurà una gimcana pel centre de Cervera, on poden participar tant adults com infants. Quan s'acabi hi haurà berenar per a què, a continuació (18.30h), els petits tinguin molta energia per jugar i ballar al compàs de l'animació infantil, a càrrec de Ferran Aixalà, a la Plaça Santa Anna. 

A continuació, uns quants caps de l'agrupament es quedaran amb els més menuts per a què els més grans puguin gaudir d'una taula rodona: "Arrelant valors", en què participaran Lluís Marco, comissari general de Minyons Escoltes i Guies de Catalunya; Albert Sangrà, coordinador general de relacions, de Minyons; Lluc Flotats, comissari de la demarcació Nord-Occidental; Montse Puig, comissària de la demarcació Nord-Occidental i cap del nostre agrupament i Arnau Arfelis, Cap d'Agrupament de l'AEiG Coll de les Savines i moderador del debat. Es parlarà principalment del paper educatiu del cau de Cervera.
Per qualsevol dubte o aclariment, no dubteu en contactar amb nosaltres.

Moltes gràcies. Us hi esperem.

Sempre a punt!

Agrupament Escolta i Guia Coll de les Savines