dimarts, 5 de maig de 2015

Apadrina una carretilla 2015!
El pròxim cap de setmana l’Agrupació Seny Major tornarà a ser present a la Fira de Sant Isidre de Cervera!

Hi serem per donar-nos a conèixer una mica més i, també, per presentar-vos la quarta edició d’una iniciativa que els darrers anys  ha tingut  prou èxit, i en la que tots els cerverins i cerverines que estimeu la cultura popular hi podeu tornar a col·laborar, el projecte Apadrina una carretilla!

Una carretilla és un element pirotècnic utilitzat en els correfocs. Es tracta d'un tub de cartró que mitjançant la combustió dels seus components químics provoca moltes espurnes. La durada d'una carretilla varia dels 10 als 14 segons, segons l’empresa que la fabrica. Al final d’aquesta hi ha un tro, que es tracta d'un petit recipient on hi ha pólvora premsada. Les carretilles no són un producte barat. El seu cost s’atansa, i en molts casos sobrepassa, el preu d’1 euro per unitat, fet que encareix –i dificulta enormement– les actuacions dels diables i la celebració de correfocs.

Es per això que us volem demanar la vostra ajuda per tal que el correfoc del proper 27 d’agost, data de la 12a edició de la festa de Dijous Gras d'Aquelarre –festa que organitza la nostra entitat– sigui ben lluït i es puguin “cremar” el màxim nombre de carretilles. I què us demanem? Molt senzill, ja ho sabeu. A canvi d’una col·laboració d’un euro (1 €) per unitat, t’oferim la possibilitat d’apadrinar les carretilles que vulguis, i a canvi d’això podràs fer que el teu nom o el de la persona que desitgis aparegui en la carretilla en forma d’enganxina, i s’afegeixi així al magnífic llistat de col·laboradors de la festa i sigui reconegut/da com es mereix. Quelcom prou original, oi? T’hi apuntes?

Després dels dies de la Fira, la campanya es traslladarà durant alguns dies dels mesos de juny i juliol a diversos establiments comercials de la ciutat.

Atansa’t a la Fira i passa’t pel nostre estand!
Apadrina una carretilla i ajuda’ns de nou a fer la festa més gran!

Agrupació Seny Major