El Pessebre de Sant Guim de la Plana tanca la temporada amb èxit de públic




El Pessebre Vivent dels Oficis Perduts de Sant Guim de la Plana ha tancat la temporada amb força èxit de públic tot i les boires que han dificultat la visibilitat per arribar-hi amb cotxe.

Un total de 3.000 persones amb visitat el Pessebre d'aquesta 32 edició, on hi han participat a prop de 300 figures, els grans protagonistes, que fan que l'espectacle sigui possible. L'espais que recorre 32 oficis perduts ha estat un dels èxits i destacar-ne que va ser el primer pessebre de Catalunya que va encetar la modalitat dels antics oficis. Els visitant han vingut d'àrreu de Catalunya en general i com és habitual de les contrades de Barcelona han estat la majoria, amb tot, cal destacar turistes d'Aragó i del País Valencià que també han arribat a aquest petit poble de La Segarra, i la presència d'alguns turistes estrangers que han vingut recomanats per alguna agència receptiva de viatges.

Cal destacar l'excel.lència de les escenes on el visitant ha valorat positivament els enquadraments a més, de la il·luminacio amb la intensitat i color adequats per a cada ofici.

Com anècdota el Pessebre ha comprat un petit ruquet anomenat Trempat i que el van batejar el darrer dia de les representacions, aquest passat diumenge, es preveu que s'utilitzarà per representar alguna de les escenes en la propera edició.

En resum, ha estat un any molt positiu, on s'ha presentat el nou llibre del Pessebre, en tres espais, el Corte Inglés a Barcelona, a la Biblioteca de Guissona (amb exposició de fotografies inclosa) i al Poble Sec de Barcelona, a l'espai Albareda. Així mateix, el dissabte 27 de desembre es va presentar la primer pel.lícula amb 3D d'un pessebre, el de Sant Guim, i que ha estat presentada en premis Europeus i Fires Internacionals pre la productora Kataclack


Informació facilitada per pessebre.santguimdelaplana@gmail.com

Comentaris