La plaça Major de Cervera, a les recomanacions de la 'Guia Repsol' per celebrar el Cap d’Any




La Guia Repsol inclou en un dels seus reportatges la plaça Major de Cervera en el Top 10 de les places de l’Estat Espanyol per celebrar l’arribada de l’Any 2015.
El reportatge, que publica en la seva edició electrònica la prestigiosa guia de viatges Repsol, recomana deu destinacions per celebrar la Nit de Cap d’Any: Puerta del Sol (Madrid), Plaza de las Tendillas (Córdoba), Plaza Mayor de Ciudad Real, Plaça Major de Cervera, Plaça de les Glòries de Barcelona, Plaza Mayor de Valladolid, Salamanca, Banyoles, Lepe (Huelva) i Bérchules (Granada).

Exactament, la Guia en parla així:

Plaza Mayor de Cervera (Lleida)

Muy particular es la despedida del año en este pequeño municipio de la comarca de La Segarra. Reunidos en su Plaza Mayor, los habitantes, y cualquier visitante que se deje caer por allí, pueden disfrutar de las uvas, el cava, que tradicionalmente corren a cargo del Ayuntamiento, y del esplendoroso estruendo con el que Els Campaners del pueblo hacen vibrar al gentío e incluso, los cimientos de los edificios. Tras las campanas, el espectáculo pirotécnico de Els Diables de Cervera

Bringing in the New Year is very special in this small town in the La Segarra region. Gathered in its Plaza Mayor, the inhabitants, along with any visitors who may happen to be there, can enjoy eating grapes and drinking cava traditionally paid for by the Town Council, as well as the magnificent din with which Els Campaners (The Bellringers) of the town make the throng, and even the foundations of the buildings, vibrate. After the bells, the spectacular Els Diables de Cervera firework display. 

Enllaç a la Guia Repsol


Informació extreta a www.cerverapaeria.cat

Comentaris