LLUÈRNIA 2014. Festival del foc i de la llum · Olot, 08.11.14




Lluèrnia és un festival intensiu, de 6 hores de durada, a l’entorn del foc i de la llum, que aquest any 2014 celebrarà la seva tercera edició el dissabte dia 8 de novembre a partir de 2 quarts de 7 del vespre.

La decidida aposta de l'ajuntament d'Olot per fer de Lluèrnia l'esdeveniment cultural de tardor, està consolidant la proposta de manera que es converteixi en una festa pels olotins, i alhora representi un atractiu innegable pels visitants i turistes de novembre.

Lluèrnia és el festival del foc i de la llum , que vol esdevenir una festa que ens recordi la nostra vinculació a l'entorn, en concret, al foc dels volcans que ha generat els nostres paisatges i a la llum que a la tardor magnifica especialment les ombres, els colors i les transparències dels nostres boscos.

Lluèrnia és també una festa participativa que demana el concurs de tothom que de moltes maneres se la poden fer seva, amb diverses vies de col·laboració.

El programa recull tres tipus d'intervenció: produccions pròpies, projectes preferents i convocatòria oberta. Fins un total de 60 distribuïdes en tres itineraris que creuen el centre de la ciutat.

Per a més informació: http://lluernia.cat/


Comentaris