Les entitats de Cervera, protagonistes de la rebuda de la ciutat als germans Márquez




Els carrers de Cervera, de l’avinguda del Mil·lenari fins a la plaça Pius XII, s’ha omplert d’aficionats al motociclisme vinguts de tot arreu per festejar els èxits esportius dels germans Marc i Àlex Márquez: els campionats del món de Moto GP i Moto3, respectivament.

La festa ha consistit en una cercavila, amb el camió que portava els dos campions i els seus equips al capdavant, i la participació especial de diverses entitats culturals de la ciutat: Sound de Secà, Bombollers de Cervera, Band Tokades, Trabucaires de Cervera, Fadunito, Geganters i grallers de Cervera, Alea Teatre, i la colla castellera Margeners de Guissona.

La cercavila ha acabat a la plaça Pius XII, on estava muntat l’escenari des dels qual els campions han saludat la multitud d’aficionats que omplien la plaça. Un castellet de focs, preparat pels Diables de Cervera Carranquers, ha esdevingut el millor final per una festa extraordinària.


Notícia realitzada a partir d'un text extret de www.cerverapaeria.cat

Fotografia de Jordi Prat, extreta de https://www.facebook.com/media/set/?set=a.350887425083479.1073741843.149263528579204&type=1

Comentaris