LA MARATÓ DE TV3 2014 · 14 de desembre · Per a les malalties del cor




Les malalties del cor centraran la nova edició de La Marató de TV3, que es farà el diumenge 14 de desembre.

El plató del programa acollirà 15 hores d’emissió en directe que combinaran divulgació científica, sensibilització i entreteniment amb un doble objectiu: donar a conèixer un conjunt de malalties que causen la mort d’una de cada quatre persones a Catalunya i recaptar fons per impulsar la seva recerca.

Fora del plató la societat respondrà activament a aquesta crida amb mostres de suport que van des del voluntariat a les activitats populars que se celebraran per tota la geografia. Un moviment solidari de gran vitalitat que ha consolidat La Marató de TV3 com un projecte col·lectiu únic amb un paper actiu en l’avenç de la recerca biomèdica.

Fruit del suport ciutadà són els 131 milions d’euros recaptats en 22 edicions d’aquest programa de Televisió de Catalunya, que han permès impulsar 636 projectes de recerca sobre un ampli grup de malalties greus i sense curació coneguda.

D’ara fins al 14 de desembre, es posa en marxa una campanya de sensibilització social que pretén ampliar el coneixement que tenen els ciutadans sobre les malalties del cor des del vessant mèdic i humà.

En aquest marc es difondrà la campanya gràfica i audiovisual per tot Catalunya i es faran més de 4.000 conferències als centres educatius. Així, el diumenge 14 desembre, tothom estarà preparat per guanyar una marató humana i solidària que farà avançar la recerca sobre les malalties del cor. 

Per a més informació: http://www.tv3.cat/marato/

Comentaris