La festa dels campions!




Cervera té dos campions del món de motociclisme i el dissabte 15 de novembre la ciutat els rebrà amb una especial celebració.


Per primer cop a la història dos germans es proclamen campions del món de motociclisme en una mateixa temporada. Ho han aconseguit els pilots cerverins Marc Márquez, campió del món de Moto GP, i Àlex Márquez, campió de Moto3. Per celebrar-ho la ciutat de Cervera prepara una festa, que es preveu multitudinària, el dissabte 15 de novembre.
  
Els actes començaran a 2 quarts de dues de la tarda amb la visita dels germans Márquez a la Paeria de Cervera, on seran rebuts per la Corporació Municipal, que els lliurarà un obsequi i signaran al Llibre d’Honor de la Paeria. Posteriorment, sortiran al balcó de la Paeria a saludar els aficionats que els esperin a la plaça Major.

La festa s'iniciarà a les 7 de la tarda, a l’avinguda del Mil·lenari, d’on sortirà el camió amb els campions i una cercavila festiva pels carrers de la ciutat fins a la plaça Pius XII. A la cercavila hi participaran les entitats de cultura popular de Cervera i la colla castellera Margeners de Guissona. A la plaça Pius XII estarà ubicat l’escenari des d’on els campions faran els seus parlaments davant l’afició.

Es muntaran quatre pantalles gegants perquè tots els aficionats puguin seguir l'esdeveniment. Dos pantalles estaran situades a la mateixa plaça Pius XII, una altra a la plaça Universitat i també n'hi haurà una dins del Gran Teatre de la Passió, que disposa d'un aforament per a 1.700 persones.

 
A les 11 de la nit la festa es traslladarà al pavelló polivalent, on tindrà lloc un concert amb els grups MuntBand, The Pink Goats i BTR.

L'espai expositiu "93 Marc Márquez", situat al Museu Comarcal de Cervera (carrer Major, 15) estarà obert de 2 quarts d'11 del matí fins a les 8 del vespre de manera ininterrompuda.


Informació extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris