De dilluns a dijous, tornen els cotxes a la plaça Universitat!




L'equip de govern de la Paeria de Cervera, després d'escoltar totes les parts implicades i de fer una enquesta entre veïns i comerciants, ha decidit una configuració de mobilitat mixta, amb l'obertura al trànsit de vehicles des del carrer General Güell fins a plaça Santa Anna de dilluns a dijous amb prioritat per als vianants i una velocitat màxima de 20 Km/h, mentre que la mateixa zona restarà totalment tancada al trànsit de divendres a diumenge. Cal dir que el divendres ja es tanca la zona pel mercat setmanal. 

Aquesta decisió es farà ja efectiva a partir del dilluns 17 de novembre.

L'equip de govern s´ha mostrat totalment favorable a tancar la zona centre als vehicles un cop s´hagin urbanitzat els trams dels carrers General Güell i Santa Anna, però és partidari d´aquesta configuració mixta mentre no es pugui fer aquesta obra. En tots els casos, estarà totalment prohibit l'aparcament a la plaça Universitat, la plaça Sant Miquel i el carrer Santa Anna i s´habilitaran zones de càrrega i descàrrega a la plaça Sant Miquel.

L´enquesta realitzada a comerciants i veïns mostra un resultat favorable al fet que tota la zona sigui tancada als vehicles però l´opció de configuració mixta ha rebut també un suport important i finalment l´equip de govern ha optat per aquesta opció de consens.


Imatge: maig 2013, extreta de http://www.lavanguardia.com/local/lleida/20130509/54373937032/cervera-escoge-diseno-plaza-universitat.html

Text extret de www.cerverapaeria.cat

Comentaris