Avui és demà




Àlex disfruta, amb Marc, del regal d'Honda a Xest
Emílio Pérez de Rozas

Diuen que quan els dos Àlex, Márquez i Rins, van anar, en ple hivern, a la fàbrica Honda al Japó per saber com evolucionava la Moto3 amb què, finalment, un d'ells, el 'germaníssim', es convertiria en flamant campió del món de la petita cilindrada, van tenir un dinar amb els alts dirigents del departament de competició de la firma alada (HRC) en què l'enginyer japonès Shuhei Nakamoto, vicepresident d'aquell departament, els va prometre que "el que quedi campió de tots dos tindrà un regal especial: l'endemà d'acabar el gran premi, provarà l'Honda RC213V del Marc"

"Aquell dia", va explicar ahir Àlex, "vaig pensar 'Àlex t'has d'espavilar i córrer per guanyar, aquest premi val molt'. I, mira, al final ho he aconseguit". 

Amb els seus pares 

Superat el migdia, després de la festa de proclamació de campions que es va viure ahir a la nit a València, Marc Márquez ha rebut el seu germà al box de Repsol-Honda i, al llarg d'una hora, de tres a quatre de la tarda, no ha parat d'explicar-li els trucs i mecanismes de la seva Honda i, sobretot, de demanar-li prudència en el seu primer contacte amb una màquina que supera els 260 cavalls de potència. 

Àlex ha prestat molta atenció a les explicacions del seu germà i, en presència dels seus pares, Julià i Roser, que trepitjava el box del seu fill per primera vegada, ha sortit a rodar en companyia de Marc.


Article d'Emilio Pérez de Rozas, extret de http://www.elperiodico.cat/ca/noticias/motogp/alex-disfruta-amb-marc-del-regal-dhonda-xest-3676737

Imatge extreta de https://twitter.com/alexmarquez23

Comentaris