11a Festa pel JOC i el LLEURE en català · BCN, 22 de novembre de 2014

 


Un any més, la Plataforma per la Llengua organitza el dissabte 22, de 10h a 14h, de novembre al passeig de Lluís Companys (al costat de l’Arc del Triomf) de Barcelona, la Festa pel joc i el lleure en català. En aquesta festa es reivindica que la mainada, i els no tan petits, puguin jugar en català. 

A la festa s'hi trobaran tallers, entre d’altres, de pintar cares, fer corones, fer puntes de coixí, de doblatge de pel·lícules, una ludoteca, però també un patge reial que recollirà les cartes dels més menuts adreçades als Reis d’Orient. Els assistents gaudiran amb els contes, la coral Da Capo, actuacions teatrals itinerants amb l’Ulldistret i el concert d’Els Koloraines! I pels més grans també hi haurà distracció assegurada, un taller de Scrabble, el joc de llengua per excel·lència. 





Per a acabar-ho d’arrodonir, la festa té incorporada la Fira del joc i el lleure en català, on s'hi trobaran jocs, joguines i elements de lleure que incorporen el català, per a facilitar la tasca dels Reis d’Orient a l’hora de comprar els seus regals.


Text extret de http://www.ens.cat/noticia/11a-festa-pel-joc-i-el-lleure-en-catala

Comentaris