Solsona i Berga, seus de les properes sessions del Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva




Ja es coneixen les dates i els continguts de les properes sessions del Congrés Nacional de Gegants i Imatgeria Festiva a Catalunya. Són aquestes:

Solsona: On viuen les figures, 15 novembre 2014 
Dissabte 15 de novembre es celebrarà a Solsona, capital del Solsonès, la segona sessió del congrés nacional de gegants i imatgeria festiva de Catalunya. 
Aquesta jornada de Congrés, col·laborant de manera conjunta l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, el Quarto dels Gegants i l’Ajuntament de Solsona, serà monogràfica, dedicada a les cases de la festa. 

Berga: Entre tradició i modernitat, 29 i 30 novembre 2014 
El darrer cap de setmana de novembre, el 29 i 30, es celebrarà a Berga, capital del Berguedà, la tercera sessió del congrés nacional de gegants i imatgeria festiva de Catalunya. 
Aquesta jornada de Congrés, col·laborant de manera conjunta l’Agrupació de Colles de Geganters de Catalunya, el Museu de la Patum i l’Ajuntament de Berga, tractarà temes els passat i futur en el món dels gegants, com la recerca i el merchandising. 

Vídeos de la primera sessió

D'altra banda, informar-vos que ja podeu accedir als vídeos de les ponències -molt interessants, per cert- de la primera sessió del Congrés, celebrada a Olot el passat 20 de setembre:

Per a més informació:
info@paisgegant.cat
http://www.paisgegant.cat/
https://www.facebook.com/paisgegant
https://twitter.com/paisgegant

Comentaris