Resum del 25è Concurs de Castells de Tarragona ('Quarts de N9u', TV3)




Resum emès pel programa de Televisió de Catalunya 'Quarts de N9u' de la jornada del diumenge del XXV Concurs de Castells de Tarragona, altrament conegut com "l'espectacle casteller més gran del món"


Extret de http://www.tv3.cat/videos/5268336/25e-Concurs-de-Castells-de-Tarragona---05102014  
 

Comentaris

Bloc Lo Carranquer ha dit…

El Concurs, aparador de Tarragona i del món casteller arreu del món
Dilluns, 06 d'Octubre del 2014

La Tarraco Arena Plaça va viure ahir no només el millor Concurs de Castells de la història pel que fa les construccions que s’hi van veure, sinó que també va ser el més seguit a través dels mitjans de comunicació a Catalunya, a l’Estat i, fins i tot, a diferents mitjans del món.

El XXV Concurs de Castells ha estat un dels temes destacats del cap de setmana als mitjans catalans i de l'Estat espanyol, confirmant el certamen tarragoní com el principal aparador del món casteller. El Concurs ha estat avui imatge de portada als principals diaris editats a Catalunya i també és notícia a les edicions en paper de rotatius com El País, ABC, La Razón o 20 Minutos.

Gairebé tot Catalunya va poder seguir íntegrament les dues jornades del Concurs gràcies a la transmissió de la Xarxa, amb una audiència potencial de milers de persones. El resum de 90 minuts que va oferir Televisió de Catalunya ahir al vespre va ser vist per 179.000 espectadors i un 7% del share, xifra gairebé dos punts superiors a la de fa dos anys.

La presència de fotògrafs d’agències internacionals com Associated Press, France Press, Reuters o Getty Images també han permès que el Concurs, els castells i Tarragona arribin a les edicions digitals de mitjans com The Wall Street Journal, Índia Times, el britànic The Guardian, el Otago Daily Times de Nova Zelanda, el Palm Beach Post de Florida (Estats Units), el digital nord-americà MIC o Yahoo News, entre molts d’altres.

--
http://www.concursdecastells.cat/el-concurs-aparador-de-tarragona-i-del-mon-casteller-arreu-del-mon-noticia
Bloc Lo Carranquer ha dit…
Als webs de la xarxa i Tac Dotze trobareu la retransmissió íntegra de les jornades de dissabte i diumenge del XXV Concurs de Castells. Més de deu hores de festa, emocions, esforços i castells. Sobretot, grans castells.