Les entitats socials de Cervera editen el 'Calendari Solidari 2015'




Les cinc entitats socials de Cervera -l'Associació de Familiars i Malalts d'Alzheimer, l'Associació de Salut Mental Ondara-Sió, Càritas Interparroquial de Cervera, el Centre Ocupacional L'Espígol (Associació Alba), i Creu Roja La Segarra- han portat endavant un extraordinari projecte conjunt: l'edició del 'Calendari Solidari 2015'.

El calendari està il·lustrat amb dotze magnífiques fotografies, realitzades per la Sara Lagunas (L'Instant Fotografia), en les que apareixen usuaris i voluntari/es de cadascuna de les entitats.

Es tracta d’un projecte que no només pretén recaptar diners, sinó sensibilitzar a la població i donar a conèixer el treball que fan les entitats socials que treballen amb i per a les persones de Cervera.

Amb aquest calendari, es pretén donar a conèixer la tasca que fan aquestes entitats, sensibilitzar a la població de les problemàtiques que viuen les persones del nostre entorn, trencar tòpics, prejudicis i estigma social i recaptar diners per impulsar els projectes de les entitats participants.

Es poden adquirir a través de les mateixes entitats a un preu de 10 euros.

Fes del 2015 tot un any solidari!


Informació facilitada per la regidoria de Serveis Socials de la Paeria de Cervera

Comentaris