'GUSPIRA. El joc dels correfocs' vol fer-se realitat a través del micromecenatge




Guspira és un joc de taula divertit, àgil i apte per a tots els públics, que està inspirat en el món del foc, els diables, les bèsties i tot el que envolta un correfoc, una de les festes populars més vistoses i espectaculars que existeixen en la cultura catalana. Entre les cartes que formen part del joc hi trobem elements tan característics d’aquesta celebració com són el Drac, la Víbria, la Guita, els Diables o els Tabalers, sense oblidar els Correfocaires, els valents que salten i ballen sota el foc.

L’objectiu principal de cada jugador és aconseguir el màxim de Correfocaires utilitzant les cartes de Pirotècnia que té a la seva mà. Però no sempre serà tan fàcil com sembla, el dau també hi tindrà el seu paper...





A part de la seva vessant lúdica, Guspira també busca convertir-se en una eina de promoció de la cultura catalana i de les festes populars. Les cartes mostren els elements més característics d’aquesta celebració i no inclouen text per poder arribar a qualsevol indret del planeta.

Calendari previst

El joc està gairebé acabat de manera que, una vegada finalitzada amb èxit la campanya de micromecenatge a través de Verkami, es podrà començar d'immediat la fabricació. Així, les recompenses podran estar disponibles a principis de gener, just per a l'arribada dels Reis d'Orient.




Qui som?

Els impulsors d’aquest projecte som tres joves de Manresa, el David, la Núria i el Jordi, grans aficionats als jocs de taula i també a la cultura del foc. Guspira és el resultat d’unir aquestes dues passions amb moltes dosis d’il·lusió, empenta i treball. Han sigut molts mesos de feina i amb l'il·lustrador Xavier Cáliz hem donat forma a aquest projecte que ara ha arribat a la fase decisiva i ens cal la teva ajuda. Tu pots fer que Guspira es converteixi en una realiat!!!

Per a més informació: http://www.guspirajoc.com/

Comentaris