Concert solidari amb el DIA MUNDIAL DE LA SALUT MENTAL




El Quartet Teixidor i el grup Boogie-Woogie actuen diumenge 19 d’octubre en un concert solidari amb motiu del Dia mundial de la salut mental. La cita és a l’Auditori Municipal, a les 6 de la tarda. 

El Quartet Teixidor oferirà obres de Haydn, Benejam -de qui s'homenatja el centenari del seu naixement- i el famós Quartet Americà de Dvorak. Però a més, col·laborarà amb el Grup Boogie-Woogie i la seva directora -Rosa Comelles- en dues obres creades per aquesta darrera.




Si bé el Quartet Teixidor és ben conegut a Cervera -tres dels seu membres són professors al Conservatori- i porten a la seva esquena ja una trajectòria de més de deu anys interpretant grans obres clàssiques al costat de nous descobriments de la música catalana, aquest cop s'han brindat a col·laborar amb l'Associació de la Salut Mental Ondara-Sió en un concert solidari pel Dia mundial de la Salut Mental

Per tant, tot el públic -inclosos els associats- hauran de pagar una entrada de 5 euros per aquest concert que es destinaran a projectes de sensibilització. 

Per altra banda, el concert permetrà sentir el grup Boogie-Woogie, que són un grup de persones que participen en el projecte “Ara em toca a mi”, organitzat per l’Associació de Salut Mental Ondara Sió. El grup té un objectiu clar, fer arribar a la ciutadania la seva experiència com alumnes del Taller de Música que des de l’any 2010 es porta a terme amb la col·laboració del Conservatori Professional de música de Cervera.


Imatges extretes de http://www.auditorienricgranados.cat/quartet-teixidor-2/ i de http://www.cetep.cl/web/?p=5965

Informació aportada per Santi Riu (Associació Amics de la Música) i extreta de www.cerverapaeria.cat

Comentaris