Agramunt disposarà de cinema en format digital




L’Ajuntament d’Agramunt ha signat un acord amb Circuit Urgellenc per a la instal·lació del nou equip digital

Després de l’anunci de la major part de productores cinematogràfiques de la fi d’edició de cintes en cel·luloide, bona part de les sales de projecció no podran programar pel·lícules d’actualitat per no disposar de sistema digital. Davant d’aquesta problemàtica, l’Ajuntament d’Agramunt ha signat un conveni amb l’empresa Circuit Urgellenc per tal de que la Sala del Casal Agramuntí disposi d’un equip adequat per a la projecció en tecnologia digital. Ahir al matí es va firmar el conveni i es preveu que el nou sistema estigui apunt a mitjans de novembre.

El conveni també preveu que l’Ajuntament pugui utilitzar l’equip per a projeccions pròpies. L’acord ha arribat després que Circuit Urgellenc s’hagi acollit a la línia d’ajuts de la Generalitat de Catalunya per a la digitalització de Sales de Cinema. Segons la regidora de Cultura, Mercè Cases, “és important adequar-nos als nous sistemes que permetran gaudir de pel·lícules d’actualitat i amb alta qualitat de projecció”. L’Ajuntament d’Agramunt ja havia previst una partida en el pressupost vigent i per aquest motiu, l’actuació es podrà dur a terme durant les properes setmanes.


Informació extreta de http://www.radiotarrega.cat/Noticia_detall_1/_WbG8NZvDIQSz5ZCWLd7Aalj-AIgRUMkg1tCbgxZ9POB2zyk2VzQ3f2WuXYvp6ZxI

Comentaris