dimecres, 22 d’octubre de 2014

9 restaurants de la Segarra acolliran les primeres Jornades Gastronòmiques de la comarca




Del divendres 24 fins al dijous 30 d’octubre nou restaurants de la Segarra es preparen per acollir les primeres Jornades gastronòmiques de la comarca. L’eix central de les jornades és la tupina i els establiments participants oferiran menús degustació que tenen en comú la tupina. Els restaurants participants són aquests:
  • L’Àntic Forn (Cervera)
  • La Redolta (Florejacs)
  • El Rebost de la Segarra (Guissona)
  • Restaurant Nard (Guissona)
  • Hostal Palouet (Massoteres) 
  • La Mallola (Sanaüja)
  • Torrecombelles (Sanaüja)
  • Braseria Cal Guim (Sant Guim de Freixenet)
  • Braseria L'Alzina (Sant Guim de Freixenet)

Els menús oscil·len dels 12 € en menú diari als 20 € en menú de cap de setmana.

L’objectiu de les jornades és promocionar el producte de la tupina, alhora que es fa difusió de restaurants a la comarca.

Tota la informació dels menús es pot consultar a través de la web del Consell Comarcal al següent link: http://www.ccsegarra.cat/baners/jornades-gastronomiques-a-la-segarra-1 i un cop escollit el menú cal posar-se directament amb el restaurant per reservar taula.