Jornada de portes obertes a l'Escola de Teatre 'La Caserna'




L’escola de teatre de Cervera “La Caserna”, promoguda des del Centre Municipal de Cultura i amb el suport de La Paeria, engega amb força el segon any. La bona acollida, l’any passat, dels alumnes, famílies i públic en general, encoratja a l’escola de teatre a seguir creixent. 

El proper dimecres, 17 de setembre a la tarda, tindrà lloc una jornada de portes obertes de l’escola de teatre, per tal que tothom que ho desitgi, visiti l’espai on es duen a terme les classes de teatre i conegui el professorat. 

L’escola de Teatre va acollir, durant el primer any d’existència, una quarantena d’alumnes de totes les edats. Aquest any espera augmentar aquesta xifra i contribuir, d’aquesta manera, en el futur teatral de Cervera. 

Els alumnes de l’escola van participar també en actes cerverins com Un Dia de Conte, La llegenda de Sant Jordi, el curtmetratge “Camí Ral” o el musical “Onze.Nou.CATorze”. Aquestes dues últimes col·laboracions dins els actes del Tricentenari de Catalunya. La Caserna estarà també present en la Nit del Teatre Viu, el proper divendres 19 de setembre i per la mostra Artdakí, el dissabte 20 al matí (veure programació Isagoge). 




La Caserna està situada a l’antic edifici de la guàrdia civil (c. Duc d’Ahumada), i estarà oberta, en aquesta jornada portes obertes del proper dimecres 17 de setembre, de 5 de la tarda a 8 del vespre. 

Les inscripcions estan obertes a través del web de l’escola i l’oficina del Centre Municipal de Cultura. www.cmc-cervera.cat/teatre ; telf. 973530488.


Informació facilitada per l'Escola de Teatre La Caserna, teatre@cmc-cervera.cat

Comentaris