Tràiler de 'LA MIRADA DE L'ÀLIGA' · La Baixada de l'Àliga de Tarragona per les festes de Santa Tecla com mai l'has vista





Tot va començar a un assaig previ a la Baixada de l’Àliga de l’any passat, quan parlant amb l’Oriol Sánchez, va sorgir la idea de ficar-li una càmera GoPro a l’Àliga. Les primeres imatges d’aquell dia van ser espectaculars, i finalment ens vam decidir a portar-ho a terme el gran dia, el dia de la Baixada.

Tothom ha viscut baixades de tota mena, però mai ningú havia vist el que veu l'Àliga des de la seva privilegiada posició: la Mirada de l'Àliga. La Mirada de l’Àliga no només pel fet de poder veure ‘a través dels ulls’ de l’Àliga, amb el títol també volem referència al que volem oferir-vos, un altre punt de vista d’aquest multitudinari i estimat acte. No podem negar que la Baixada és disbauxa i esbojarrament, però sí que ens agradaria que cadascun dels assistents entengui el valor que té poder portar les peces del Seguici Popular. És per això, que creiem que és molt important conèixer l’origen de la Baixada de l’Àliga i la seva evolució per poder entendre el seu èxit i sobretot per poder continuar gaudint-ne en el futur.


Extret de https://www.youtube.com/watch?v=N5HGvKAXqYs

Comentaris