Obertes les inscripcions a la Coral Infantil Nova Cervera!




La Coral Infantil Nova Cervera és una entitat cultural cerverina sense ànim de lucre, que forma part del Secretariat de Corals Infantils de Catalunya (SCIC), l’objectiu principal de la qual és aconseguir que els infants i joves aprenguin a descobrir i gaudir del meravellós plaer de cantar junts! 

Cal recordar que el cant coral infantil és, a més de la pràctica del cant col·lectiu, un camí que educa en valors, crea hàbits i treballa competències, tot proporcionant una millor i una més àmplia educació integral de la persona. Per tant, nosaltres entenem la Coral Infantil com a instrument educatiu en hàbits i valors, que a la vegada esdevé un eix vertebrador de cohesió social. No importa gens com siguin els cantaires ni les seves procedències ni diferències, sinó que el més important és que vénen a la coral infantil com una tria lliure (ja sigui seguint el suggeriment i/o recomanació d’amics, pares o mestres), i els aspectes a destacar seran per una banda el resultat musical (coral) obtingut, i per l’altra el fet de sentir-se responsable de formar part d’un col·lectiu concret, amb tot el que això suposa. Cantar en una coral exigeix esforç, solidaritat, respecte i motivació, perquè el caràcter lúdic del cant no exclou l’esforç individual necessari per aconseguir un bon resultat col·lectiu.

Juntament amb això, també volem posar en valor que el projecte de la Coral Infantil Nova Cervera esdevé viu en el marc de la nostra ciutat de Cervera, i per això intentem participar en els diferents esdeveniments culturals i festius que s’hi celebren.

Actualment encara ens queda molt camí per aconseguir el repte del qual parlava Pierre Kaelin…: “Cantar bé una cançó hauria de ser quelcom tan natural com caminar, dormir, estudiar, treballar…”, però des de la Coral Infantil Nova Cervera seguirem treballant-hi.

Informació curs 2014/15
  • Inscripcions on-line, a partir del dilluns 25 d'agost, tot omplint aquest formulari
  • Grups: Barrufets (P3 i P4), Petits (P5 i 1r de primària), Mitjans (de 2n a 4t de primària) i Grans (des de 5è de primària fins a 16 anys...).
  • Horaris: Barrufets i Petits (divendres, de 18.30 a 19.30 h.), Mitjans (divendres, de 19.30 a 20.30 h.), Grans (dijous, de 16.30 a 17.45 h.)
  • Inici del curs: dijous 2 i divendres 3 d’octubre (cada grup a l’horari que li correspon)
  • Lliurament de la documentació de la inscripció: el dia d'inici de curs
  • Quota: L’import de tot el curs sencer és de 80 euros / anuals. (El seu cobrament es reparteix en tres fraccionaments: novembre, febrer i maig)
  • Lloc: S’iniciarà el curs a l’edifici del Casal Parroquial (plaça Màrtirs, 7). Posteriorment ens traslladarem a la Casa de la Coral (Antiga Biblioteca, c. Major, 15).
Per a més informació: coralinfantil.ecervera.cat/
 

Informació facilitada per la Coral Infantil Nova Cervera, coralinfantilnovacervera@gmail.com

Comentaris