L’Onze de Setembre “Omplim els carrers per omplir les urnes” · VIA CATALANA 2014 · 11S / 9N




ARA ÉS L’HORA, la campanya unitària impulsada per Òmnium Cultural i l’Assemblea Nacional Catalana (ANC) ha fet públic el cartell de la Via Catalana 2014, la mobilització convocada el proper Onze de Setembre a Barcelona. El cartell fa una crida a dur a terme una gran mobilització l’11S per tal de fer inevitable la consulta del 9N. Amb l’eslògan “Omplim els carrers per omplir les urnes”, ARA ÉS L’HORA explícita que la societat catalana ha de tornar a mobilitzar-se massivament per demostrar que el 9 de novembre la consulta es durà a terme. La imatge de la mobilització també mostra la V que formaran els dos carrers plens de gent amb l’skyline de Barcelona. 

“Un mosaic de més de 200.000 metres quadrats” 

Les presidentes de l’ANC i Òmnium, Carme Forcadell i Muriel Casals, han afirmat novament que la Via Catalana 2014 s’ha de convertir en la mobilització més massiva de la història del país; i han destacat la necessitat que la gent s’inscrigui per tal de fer possible el gran mosaic senyera que es formarà. “L’Onze de Setembre no farem una manifestació com la del 2012, hem de fer un mosaic de 200.000 metres quadrats per demostrar que som capaços d’assolir el que ens proposem”, ha afirmat Forcadell. Casals, per la seva banda, ha recordat que “hem avançat molt” i que “som a la recta final. Fem junts aquest esforç!”, ha reblat. 

Les inscripcions a la Via catalana 2014 es poden fer a través de la web www.araeslhora.cat, a través de les assemblees i delegacions territorials d’ANC i Òmnium; o trucant al telèfon 9028 11 9 14 .


Informació extreta de http://www.omnium.cat/noticia/lonze-de-setembre-omplim-els-carrers-omplir-les-urnes

Comentaris